VAASAN MAJAKAN KIERROS 7.8.2021

VAASAN MAJAKAN KIERROS 7.8.2021

Järjestäjä: Vaasan Merenkyntäjät ry

Kilpailussa noudatetaan purjehduksen kilpailusääntöjä 2021-2024 Suomen Purjehtijaliiton lisäyksin ja muutoksin, FinRating-sääntöä, luokkasääntöjä, tätä kilpailukutsua ja purjehdusohjetta.

Kilpailuluokat
Köliveneet FinRating <= 0.8599 ja FinRating >= 0,8600 sekä DH-luokka.

Veneiden, joilla ei ole standardivenetyypin mukaista FinRating-lukua on vaadittaessa esitettävä FinRating-todistus.

Double Handed-luokkaan (DH) on mahdollista ilmoittautua, mikäli venettä purjehditaan kahden hengen miehistöllä. Kilpailussa on tällöin sallittua käyttää venekohtaisen DH-todistuksen mukaista FinRating lukua.

Mikäli johonkin kilpailuluokkaan ilmoittautuu alle kolme (3) venettä tai mikäli kilpailunjärjestäjät katsovat sen muutoin järkeväksi, luokkia voidaan yhdistää.

Purjehdusohjelma
6.8.2021 klo 19.00 Kipparikokous Vaasan Merenkyntäjien paviljongissa.

7.8.2021 klo 10.00 alkaen lähdöt Ristihaminan selältä.

8.8.2021 klo 18.00 Palkintojen jako Vaasan Merenkyntäjien paviljongissa.

Mainonta
Kilpailussa noudatetaan Suomen Purjehtijaliiton sponsorointia ja mainontaa koskevia sääntöjä.

Palkinnot
Palkintoina jaetaan muisto- ja käyttöesineitä kullekin järjestettävälle luokalle.

Vastuu
Järjestävä seura ja kilpailun järjestäjät vetäytyvät kaikesta vastuusta vahingoista, loukkaantumisista tai minkäänlaisista menetyksistä jotka kohtaavat osallistuvia veneitä, kilpailun osanottajia tai kolmansia osapuolia ennen kilpailun alkua, kilpailun aikana tai sen jälkeen. Osallistuvan veneen, huoltohenkilöstön ja miehistön turvallisuus, mukaan lukien voimassa olevat vakuutukset, on ainoastaan ja siirtämättömästi osallistuvan veneen omistajan vastuulla. Jos kilpaileva vene keskeyttää kilpailun on tästä mahdollisimman pian ilmoitettava kilpailun järjestäjälle. Kilpailun järjestäjät suosittelevat miehistön henkilökohtaisten veneilyliivien käyttöä kilpailun aikana.

Ilmoittautuminen
Ilmoittautuminen on mahdollista netissä; Ilmoittautumislomake, ilmoittautumiskaavakkeita on lisäksi saatavilla Vaasan Merenkyntäjien huoltorakennuksen luona olevassa postilaatikossa, johon myös täytetyt lomakkeet voi jättää. Ilmoittautuminen on tehtävä viimeistään keskiviikkona 4.8.2021 klo 22.00 mennessä. Osallistumismaksu on € 30,00, sen voi suorittaa kipparikokouksessa käteismaksuna. Jälki-ilmoittautumisia otetaan vastaan korotettua osallistumismaksua vastaan mikäli se on teknisesti mahdollista.Lisätietoja: Lauri Katajisto, puh: 040 7212505 tai kilpapurjehdus ( at ) vaasanmerenkyntajat.fi