Seuramme Sauna Kohosi Uuteen Loistoon – Kiitos Arton ja Seanin

Uusi Ilme ja Modernit Päivitykset – Koko Talven Kestänyt Urakka

Kun talvi saapui, Arto ja Sean ryhtyivät urakkaan, joka nyt, noin 15 viikon ja yli 500 miestyötunnin työn jälkeen, on saatu päätökseen. Heidän kätensä jälki on nähtävissä seuramme saunan täysin uudistuneessa ilmeessä, jonka parissa he ovat työskennelleet hartaasti ja taidolla. Projekti oli mittava: se alkoi vanhan hirsiseinän paljastamisesta ja eteni askel askeleelta kohti nykyaikaisen saunan ilmettä.

Projektissa purettiin vanhat rakenteet hirsiseinään saakka, jonka jälkeen uusittiin villaeristeet ja lisättiin eristyslevyjä. Tämän perusteellisen eristyksen päälle asennettiin uusi tervaleppäpanelointi sekä lauteet, tuoden saunaan raikkaan ja modernin ilmeen. Katto ei ainoastaan nostettu uudelle korkeudelle, vaan sekin sai osakseen eristyksen, joka parantaa lämpötehokkuutta.

Saunan ilmanvaihtoa parannettiin uudella raitisilmalukolla, ja sisustuksen viimeisteli tyylikäs kaakelirivi. Mukavuutta lisäävät uudet selkätuet ja tunnelmallinen LED-valaistus, jotka yhdessä luovat rentouttavan ja kutsuvan ympäristön. Uusi jakkara ja sauna mittari täydentävät käyttäjäkokemusta, tuoden mukanaan sekä toiminnallisuutta että tyylikkyyttä.

Ei pidä unohtaa myöskään suihkutilojen päivitystä: seinät saivat uuden ilmeen tapetin myötä, ja lattioita pehmentää nyt uusi matto, joka on asennettu sekä saunaan että suihkutiloihin. Viimeistelynä uudet vesi putket ja suihkuhanat varmistavat, että suihkukokemus on parasta mahdollista laatua.

Kaiken kaikkiaan Arton ja Seanin työpanos on ollut korvaamaton, ja he ovat onnistuneet luomaan tilan, joka ylittää odotukset. Heidän sitoutumisensa ja ammattitaitonsa ovat mahdollistaneet koko projektin toteuttamisen alle budjetoidun summan, mikä on saavutus itsessään.

Kiitämme Artoa ja Seania heidän uutterasta työstään ja toivotamme kaikki jäsenet tervetulleeksi nauttimaan uudistuneen saunamme lämmöstä ja tunnelmasta.

 

Arto ja Sean työn touhussa
Uusittu pesuhuone 2024
Uusittu sauna 2024